Trump 1 jaar president

Zoals vele van jullie weten is Donald Trump al een jaar president van de verenigde staten

maar is iedereen wel blij met hem als president, of zou Hilary Clinton beter zijn plaats in nemen. Sommige mensen hebben ook liever dat Obama president bleef. Maar dat kan niet zomaar de, want je mag in de Verenigde Staten maar zeven jaar president blijven en dan worden er weer verkiezingen gehouden. Toen er werd gestemd had Hilary eerst de meeste stemmen maar daarna bleek dat Donald Trump de toekomstige president te zijn. Ik hoop dat jullie deze artikel interessant vonden als jullie hierover een mening hebben. 

Stop Roken

Roken, je betaald voor een vervroegde dood!!  Daarom vind ik dat er strengere regels daarvoor moeten komen.

Hebben jullie soms ook dat als je op straat loopt en er lopen mensen langs die roken, dat je je adem probeert in te houden ? Ik wel, daarom heb ik ervoor gekozen om deze week een artikel daarover te schrijven. Roken is niet alleen schadelijk voor de roker zelf, maar ook voor de mensen in zijn/haar omgeving, die noemen we meerokers. Gelukkig is Nederland al begonnen met aandacht geven aan de gevolgen van roken. Zo zijn er bijvoorbeeld sigarettenpakjes ontworpen met allerlei teksten en plaatjes, om de rokers te overtuigen dat roken heel slecht is. Voorkomen is beter dan genezen, want als je nou eemaal begonnen bent met roken dan is het heel moeilijk om weer te stoppen. In sigaretten zitten veel verslavende stoffen, zoals nicotine. Ik hoop dat jullie hierdoor beter nadenken over jullie beslissingen.

Duurzaamheid

Zo kun je ook duurzaam leven, door te recyclen bijvoorbeeld.

Duurzaamheid is heel belangrijk. Zowel voor het milieu als voor de mens. Je kunt duurzaam zijn door bijv. Je afval te scheiden, eerder de fiets bij mooi weer te pakken dan de auto of  de stekkers loskoppelen van het stopcontact, ook kun je het best je douchetijd inkorten, en zo zijn er nog veel meer manieren om duurzaam te leven. Ook school kan duurzaam zijn. Door bijv. meer met computers te werken en minder de printer te gebruiken, dat is beter voor de bomen die ons zuurstof geven en als de bomen gekapt worden dan hebben de dieren die erin wonen geen woonplaats meer, maar ook mensen die daar wonen zijn niet meer veilig hierdoor. Ik hoop dat er meer verbetering komt hierin.